Změna velikosti písma

Drobečková navigace

Úvod > Život v obci > Spolky v obci Bystrovany > Oddíl stolního tenisu mládeže Bystrovany > Shrnutí aktivit oddílu mládeže stolního tenisu RS Bystrovany v sezóně 2017/2018.

Shrnutí aktivit oddílu mládeže stolního tenisu RS Bystrovany v sezóně 2017/2018.



Datum konání:
25.6.2018

Chtěl  bych Vám všem i Vašim sportovcům poděkovat za velmi aktivní přístup v uplynulé soutěžní sezóně 2017/2018.

Sice nás trochu ubylo, o to víc si cením přístupu ke sportu u těch kteří i nadále hrají a s jakou houževnatostí a pílí. Stolní tenis totiž není vůbec jednoduchý sport, pokud chceme něčeho dosáhnout, tak je to i docela dřina.
Jak naši hráči a hráčka v této sezóně dopadli, jsem Vám zasílal e-mailem 16.května.
Opět jsme se zúčastnili téměř všech bodovacích turnajů mládeže jak regionu Olomouc, tak Olomouckého kraje.

Ani letos nechyběli medaile z regionálních a krajských přeborů.

Na regionálních přeborech v Moravském Berouně se na medailových stupních v různých disciplínách a kategoriích umístili všichni naši hráči, tedy Vojta Dohnal, Verča, Vojta Vagner, i Petr a Ondra Škvorovi.

Na krajských přeborech nejmladšího žactva v Nákle získala Veronika Vagnerová 1. místo ve čtyřhře společně s Romanou Glückovou z TJ Granitol Mor. Beroun.  

Zejména díky obci i vedení Rekreačních sportů jsme byly už v minulé sezóně velmi dobře materiálově vybaveni, zejména co se týče stolů a příslušenství. Letos se nám podařilo pro naše mladé sportovce pořídit jednotné dresy.

Za velmi důležité považuji personální posílení vedení klubu, děkuji Petrovi Dohnalovi za jeho entuziasmus a zapálení pro věc a zejména ve druhé části sezóny i za pomoc organizační, jak co se týče tréninků, organizace některých „zájezdů“ i pomoc při organizaci turnaje Mikroregionu Bystřička, který jsme poprvé pořádali letos v květnu.

A co nás čeká v příští sezóně ?

Zatím mám zprávy od kluků, že chtějí pokračovat všichni. Je to tak ? Pokud ne, tak prosím o sdělení této informace ihned.

Nejdříve bych Vás a Vaše sportovce rád pozval v srpnu na Světový pohár - World Tour ve stolním tenise, kdy do Olomouce opět přijedou ti nejlepší hráči a hráčky z celého světa !!! Turnaj se tentokrát bude hrát v hale Omega ve dnech 21. – 26. srpna 2018. níže. Pokud tedy zrovna nebudete na dovolené, doporučuji Vám se podívat na tento neuvěřitelný sportovní zážitek !!!

V minulosti jsme si společně dělali na tento turnaj společný výlet, krátce před zahájením turnaje se ozvu, můžeme to zopakovat a utužit tak našeho bystrovanského týmového ducha.

Dne 12.7. 2018 se bude konat Valná hromada RSST Olomouc. Tentokrát se nebudu moci zúčastnit, protože budu v té době na dovolené. Bylo mi zatím neformálně sděleno, že by byly zrušeny regionální bodovačky (ty byly celkem 4) a místo nich by se konala soutěž tříčlenných družstev jako regionální přebor družstev mládeže. Dokonce jsem již dostal, i když neoficiálně, výjimku na hrací prostory (neplnění pravidel ST). Zatím není jasné, jakým způsobem se tato soutěž bude hrát a kolik hracích dnů zabere, protože to závisí na počtu přihlášených družstev.  POZOR – zde již ale nepůjde říci, mě se nechce, mám rande !!! Tady je to již o jakési povinnosti a závaznosti. Proto Vás žádám o Vaše vyjádření, zda byste i jako rodiče do toho šli. O detailech Vás samozřejmě budu informovat.

Sportu zdar a stolnímu tenisu zvlášť přeje,

Tomáš Vagner
Trenér
RS Bystrovany


Komentáře


Žádné komentáře doposud nebyly přidány.

Přidat komentář

Vámi zadané osobní údaje budeme zpracovávat za účelem odpovědi. Bližší informace naleznete v zásadách zpracování osobních údajů