Změna velikosti písma

Drobečková navigace

Úvod > Život v obci > Spolky v obci Bystrovany > Oddíl stolního tenisu mládeže Bystrovany > 5. krajský bodovací turnaj mládeže sezóny 2017/2018 v Postřelmově ve stolním tenise

5. krajský bodovací turnaj mládeže sezóny 2017/2018 v Postřelmově ve stolním tenise



Datum konání:
21.1.2018

„V neděli 21.1. 2018 se uskutečnil v Postřelmově 5. krajský bodovací turnaj mládeže sezóny 2017/2018. Turnaje se zúčastnilo celkem 75 hráčů a hráček z celého olomouckého kraje. Hrálo se v krásné sportovní hale na 16 stolech.

Byl to jeden z našich nejúspěšnějších turnajů na krajské úrovni v historii našeho klubu.

Náš klub reprezentovali tři hráči. Vojtěch Vagner, Petr Škvor a Ondřej Škvor.

Vojta Vagner zvítězil ve výkonnostní divizi C. Vyhrál všech 5 zápasů ve své skupině a zvítězil také ve finálové skupině další 3 zápasy (Kořenek – Hnojice – 3:2, Romanovský – DDM Olomouc - 3:2, Slavík – Vrbno pod Pradědem – 3:2), celkem 8 výher. Skončil tak celkově na 25. místě a má zajištěn automatický postup do divize B bez ohledu na umístění v krajském žebříčku mládeže.

Petr Škvor vyhrál ve výkonnostní divizi D svou skupinu (4 výhry, 1 prohra) a ve finále divize D porazil Lukáše Zuštinu z Hnojice 3:1 na sety a vyhrál tak divizi D. Celkově obsadil 37. místo a má taktéž tímto vítězstvím zajištěn automatický postup do výkonnostní divize C bez ohledu na aktuální umístění v krajském žebříčku.

Ondřej Škvor taktéž ve výkonnostní divizi D obsadil 3. místo ve své skupině (2 výhry, 3 prohry) a v zápase o umístění porazil Tomáše Mráčka z Čechovic 3:0. V divizi D tedy skončil 5. a celkově 41.

Gratuluji všem třem hráčům k velmi dobrým výsledkům.
Tomáš Vagner
Trenér
RS Bystrovany“

Vysledky-5.-KBTM-1.pdf

 

 


Komentáře


Žádné komentáře doposud nebyly přidány.

Přidat komentář

Vámi zadané osobní údaje budeme zpracovávat za účelem odpovědi. Bližší informace naleznete v zásadách zpracování osobních údajů